Brandwerende rolschermen

Brandwerende rolschermen bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig compartimenteren in situaties met beperkte inbouwruimte in locaties zoals ziekenhuizen, overheidsinstellingen, winkelcentra en uiteraard diverse industriële toepassingen. Mede dankzij de brandweerstand van 60 of 90 minuten (conform de EW criteria) op basis van het tweezijdig testen volgens de EN 1634-1, is dit rolscherm uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelastingssituaties en mag deze zowel aan de vuurbelaste zijde als de niet-vuurbelaste zijde worden toegepast.

De brandwerende rolschermen zijn enkel geschikt voor binnen/binnen situaties en niet bestemd voor dagelijks gebruik, enkel in geval van een eventuele calamiteit.

Voordelen van een brandwerend rolscherm

  • Brandweerstand van 60 tot 90 minuten
  • Tweezijdig getest volgens EN 1634-1
  • Volgens EW-richtlijnen
  • Verbetering van brand- en vluchtveiligheid
  • Coating in RAL-kleur naar keuze
  • Minimaal 1 jaar garantie
  • Persoonlijk advies en maatwerk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om de brand- en vluchtveiligheid in uw pand te verbeteren door middel van brandwerende rolschermen? Onze deskundigen helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat. Uiteraard bieden we ieder type brandwerend rolscherm op maat aan. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie of neem telefonisch contact op voor deskundig advies.

Offerte aanvragen 088 366 7381

Brandwerend rolscherm

RGT EW 60

Meer informatie

Brandwerend rolscherm

RGT EW 60 Compact

Meer informatie

Brandwerend rolscherm in magazijn

RGT EW 90

Meer informatie

Brandscherm

RGT EI(1) 45 / EI(2) 60 / EW 120

Meer informatie

Brandschermen in winkelcentrum

RGT EI(1) 60 / EI(2) 120 / EW 120

Meer informatie