Brandschermen onderhoud

Het gaat om serieuze consequenties!

Hoewel onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en hoe perfect ze ook zijn, ze staan natuurlijk toch bloot aan allerlei invloeden. Weer en wind, stof, condens, vet, vochtigheid, insecten en stoffen gerelateerd aan de aard van het bedrijf. Maar ook aan trillingen, bewegingen, temperatuurverschillen, gebruiksslijtage en luchtgesteldheid. Daarnaast kunnen, afhankelijk van de locatie en bedrijfstype, nog een veelheid van andere invloeden optreden.

Daarom regelmatig onderhoud

Alle mogelijke omgevingsinvloeden bij elkaar beïnvloeden op den duur de materialen, de goede werking en bedrijfszekerheid. besef dat brand en inbraakbeveiliging dikwijls deel uitmaken van voorgeschreven voorzieningen in uw verzekeringspolis.

Uw verantwoordelijkheid

Bij het dagelijks gebruik van veiligheidsvoorzieningen ligt de verantwoordelijkheid voor have en goed, maar ook voor letselrisico’s bij de contractuele gebruiker van het gebouw.

Achterstallig of nalatig onderhoud (of het niet meer voldoen aan de gewijzigde wet- en regelgeving) kan naast vervelende tussentijdse onkosten, ook ingrijpende sancties en schadeplichtigheid tot gevolg hebben. De gebruiksvergunning voor het gebouw kan worden ingetrokken en het risico bestaat dat de verzekeraar de schade niet dekt, omdat niet voldaan werd aan de wettelijk vereiste controle- en onderhoudsverplichting.

Periodiek onderhoud verzekert een goede werking en voorkomt onnodige kosten door defecten, versnelde slijtage en verstoring van de bedrijfsvoering.

Meer weten of onderhoudscontract aanvragen?
Vul dan het contactformulier in of neem contact met ons op via de telefoon.
Array088 366 7381 Arrayinfo@brandschermenfabriek.nl