Brandscherm Pyrex CSV E

brandschermenfabriek.nl - Brandscherm - Pyrex CSV E - 3

Het brandscherm Pyrex CSV E is het zogenaamde Economy model uit de Pyrex CSV productgroep. Het brandscherm is afhankelijk van de hoogte leverbaar tot een breedte van 7 meter en afhankelijk van breedte en toegepast doek tot maximaal 6 meter afrollengte. De scherpe prijs-kwaliteit verhouding wordt bereikt door een hoge mate van standaardisering in de componenten en de zeer hoge efficiëntie van ons machinepark. Onafhankelijk van de afmetingen zijn binnen het maximale kader de zijgeleiders slechts 80 x 60 mm (breed x diep) en de kastafmeting van 200 x 220 mm (diep x hoog ). Optioneel kunnen de standaard sendzimir verzinkte plaatstalen onderdelen worden voorzien van een polyester poedercoating in een standaard RAL-kleur.

Ondanks de scherpe prijs blijft de productkwaliteit voor ons de hoogste prioriteit en daarom is ook de voordeligere telg van het gamma ontwikkeld met een C2 classificatie: 10.000 cycli duurtest volgens EN 14600.

Afhankelijk van het toegepaste doek kunnen EN 13501-2 classificaties van E30 tot E240 en EW30 tot EW120 gerealiseerd worden. Het systeem is getest volgens EN 1634-1 en NEN 6069 en voldoet daarmee aan het Bouwbesluit.

  • brandschermenfabriek.nl - Brandscherm - Pyrex CSV E - 4
  • brandschermenfabriek.nl - Brandscherm - Pyrex CSV E - 1
  • brandschermenfabriek.nl - Brandscherm - Pyrex CSV E - 2
 

Brandscherm Pyrex CSV E in alle kleuren mogelijk

Bekijk RAL kleurenkaart